Događaji

У Панчеву.....Време јe за рукомет!

Догађај:

  • Датум:
  • Место: Хала спортова на Стрелишту

Хала спортова на Стрелишту у четвртак 20. децембра била резервисана за рукомет и његове најмлађе играче.

Наиме тог дана је одржан МИНИ школски турнир за ученике других и трећих разреда основних школа који су организовали РК „Динамо“ и Савез за школски спорт Панчева.

На турниру су учествовале екипе из следећих основних школа:„Мирослав Антић Мика”, „Стевица Јовановић”, „Доситеј Обрадовић”, „Свети Сава”, „Ђура Јакшић” и „Бранко Радичевић”.

Мали рукометаши су на терену дали све од себе, а подршку са клупе су им све време пружали првотимци РК „Динамо“ из Панчева.

На крају турнира све екипе су добиле захвалнице и пригодне поклоне које су им уручили сениори „жуто-црног” тима, Никола Радовановић, Лазар и Милош Павловић.

Овај МИНИ турнир је реализован у оквиру пројекта „Једна мала лопта може покренути дечији свет“ који је покренуо РК „Динамо“ уз помоћ Града Панчева и Савеза за школски спорт Панчева.

У 2018. години пројекат се реализовао у шест панчевачких основних школа, а план је да се следеће укључи још већи број школа. Пројекат су реализовали наставници физичког васпитања који су организовали часове МИНИ рукомета за све ученике других и трећих разреда горе поменутих школа.

Галерија слика